Pohjavesi äkkiä pois suomalaisilta!

Oheisessa linkissä se nyt on mustaa valkoisella, mikä on pitkään ollut maailmanmarkkinoita seuraavien tiedossa.

Vesi on 2000-luvun öljy ja jos ei ihmeitä tapahdu, niin näillä näkymin hallituksemme aikoo muiluttaa vapaakauppasopimukseen, EU:n säännöksiin ja Suomen kilpailukykyyn vedoten Suomen suurimman pääoman ja tulevaisuuden arvokkaimman omaisuuden pilkkahintaan ulkomaisille sijoittajille ja omistajille.

Jos tämän annetaan tapahtua, niin suurempaa rikosta Suomen valtiota ja suomalaisia vastaan ei enää voi tehdä. Pohjavesi on säilytettävä suomalaisten omistuksessa ja monopoliasemassa ja siitä saatavat tulot on ohjattava vain ja ainoastaan Suomeen, ei minnekään muualle.

Suomen perustuslakiin on saatava pykälä, että pohjavesiä ei missään olosuhteissa saa myydä ulkomaiseen omistukseen. Ei luulisi vaativan hallitukseltamme liikoja luoda yhtiö, joka ottaa asiakseen veden myymisen ympäri maailmaa. Markkinat kasvavat varmasti koko ajan.

Ei voi enää kuin toivoa, että hallituksessa on edes joku Suomenkin etua ajava poliitikko jäljellä, jottei tämä pahin mahdollinen myyntiskenaario pääse toteutumaan.

http://www.globalresearch.ca/the-new-water-barons-wall-street-mega-banks-are-buying-up-the-worlds-water/5383274

 

ilkkawiio
Sitoutumaton

Kokopäiväinen ja -aikainen työ asettaa edelleen bloggaamiselle ja kommentoinnille omat rajoitteensa. Vapautan kuitenkin jatkossa keskustelufoorumini jokaisella halukkaalle, mutta toivon, että pysytään hyvän maun ja käytöstapojen rajoissa. Itse osallistun ja kommentoin sen mukaan kuin töiltäni ehdin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu